Home » , » Public Issue: ΣΥΡΙΖΑ 29%, ΝΔ 28,5% - Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Public Issue: ΣΥΡΙΖΑ 29%, ΝΔ 28,5% - Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Written By Αόρατος on 8 Φεβρουαρίου 2013 | 7:25 π.μ.

Ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό έδειξαν τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Public Issue για το μήνα Φεβρουάριο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται κατά μισή μονάδα της Νέας Δημοκρατίας.


Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, κατά 1,5%, με 11,5% και ακολουθούν με 8% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στην πέμπτη θέση με ποσοστό 7% βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, με 1% λιγότερο από τον Ιανουάριο, όσο έχασε και η Δημοκρατική Αριστερά που ακολουθεί με 6%. Τελευταίο είναι το ΚΚΕ, που συγκεντρώνει ένα ποσοστό 5,5%.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, με πιο πρόσφατη αυτή της GPO, οι πολίτες παραμένουν «αναποφάσιστοι» σε μεγάλο βαθμό για την τελική του επιλογή, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το χρονικό πλαίσιο που θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές.

Καταλληλότερος ο Σαμαράς, «θετική γνώμη» για Κουβέλη

Στο επιμέρους ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς «παγιώνει» ένα ευρύ προβάδισμα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.








Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS