Home » , , » Αποκάλυψη για τα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: "Ήδη με πλησίασαν δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά κυκλώματα"

Αποκάλυψη για τα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: "Ήδη με πλησίασαν δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά κυκλώματα"

Written By Αόρατος on 8 Φεβρουαρίου 2013 | 7:20 π.μ.

- Οι βουλευτές αρνούνται να πάρουν τα αρχεία Λαγκάρντ για να μην χρεωθούν τυχόν διαρροές
 -  Μόνο τρεις βουλευτές της Προανακριτικής επιμένουν να πάρουν τα αρχεία της λίστας
 - Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έκανε τις αποκαλύψεις είναι ο Παναγιώτης Ρήγας
 - Χάος στην Προανακριτική με τις κόντρες του Μαρκογιαννάκη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τυχαία δεν έχουν λάβει ακόμη στα χέρια τους τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής αντίγραφο των 2 cd με τη λίστα Λαγκάρντ;

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι βουλευτές δεν επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους τα επίμαχα αρχείου, καθώς δε θέλουν να χρεωθούν τυχόν διαρροές, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΝewsIt.

 Και αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος! Η δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα – μέλους της Επιτροπής σε δημοσιογράφους είναι χαρακτηριστική! Ούτε λίγο – ούτε πολύ δήλωσε πως είναι απόφαση του να μην παραλάβει τη λίστα Λαγκάρντ γιατί ήδη τον έχουν πλησιάσει “κυκλώματα επιχειρηματικά και δημοσιογραφικά…”!

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt μόνο 3 μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής δηλώνουν κάθετα και επιμένουν πως θέλουν να λάβουν αντίγραφο τόσο του αλλοιωμένου usb, όσο και του πρωτότυπου cd που παρέλαβε πρόσφατα η Ελλάδα από τη Γαλλία.

 Οι περισσότεροι αρνούνται! Είναι προφανές πως κάτι φοβούνται!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS