Home » » Ετοιμοθάνατος ο σπουδαίος πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι, σύμφωνα με τους συγγενείς του

Ετοιμοθάνατος ο σπουδαίος πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι, σύμφωνα με τους συγγενείς του

Written By Αόρατος on 4 Φεβρουαρίου 2013 | 9:57 π.μ.

Ανησυχίες για την υγεία του παγκοσμίου φήμης πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι, εκφράζουν μέλη της οικογένειας του, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και φοβούνται ότι δεν θα αντέξει μέχρι το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα Sun, ο αδελφός του Μοχάμεντ Άλι, Ραχμάν, εκφράζει το φόβο ότι ο σπουδαιότερος πυγμάχος όλων των εποχών «μπορεί να πεθάνει σε λίγο καιρό». Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Μπορεί λίγους μήνες, μπορεί όμως να ζει και τις τελευταίες του ημέρες»
Ο 71χρονος πια Μοχάμεντ Άλι, πάσχει εδώ και πολλά χρόνια από τη νόσο του Πάρκινσον και η κατάσταση της υγείας του είναι ανησυχητική, ενώ έχει νοσηλευθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα.

Το καλοκαίρι του 2012 εμφανίστηκε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπου περπατούσε υποβασταζόμενος από την σύζυγό του.

Ο Ραχμάν Άλι λέει ότι ο αδελφός του μπορεί να μην ζήσει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ κατηγορεί τη σύζυγό του ότι δεν επιτρέπει σε αυτόν και σε άλλους συγγενείς να τον επισκεφθούν.

Η κόρη του Μοχάμεντ Άλι, Μέι ωστόσο προσπαθεί να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του θείου της, υποστηρίζοντας ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο την Κυριακή και ότι ο πατέρας της ακουγόταν μία χαρά και μάλιστα καθόταν στον καναπέ και έβλεπε SuperBowl.





Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS