Home » , , » Καμμένος: Δεν θα ησυχάσω αν δεν στείλω τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο

Καμμένος: Δεν θα ησυχάσω αν δεν στείλω τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο

Written By Αόρατος on 4 Φεβρουαρίου 2013 | 9:54 π.μ.

Σκληρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, της ΝΔ και των συγκροτημάτων Τύπου που όπως είπε του ρίχνουν καθημερινά λάσπη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενώ επανέλαβε ότι θέλει να στείλει τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το πρωτοφανές επεισόδιο Παπαδάκη-Γεωργιάδη, ο κ.Καμμένος χαρακτήρισε προβοκάτορα τον κ.Γεωργιάδη και τόνισε:

«Εάν ο Σαμαράς θέλει τηλεοπτική αντιπαράθεση θα την έχει. Το να γίνονται προβοκάτσιες από τύπους που ρίχνουν λάσπη δεν ωφελεί» είπε ενώ τόνισε ότι «το να λέμε πράγματα που μας έγραψαν από τον προπαγάνδα της Συγγρού δεν ωφελεί». Κάλεσε δε τον κ.Γεωργιάδη να δει αν όπως είπε ο Σαμαράς σέβεται τον κοινοβουλευτισμό.

Σε άλλο σημείο ο κ.Καμμένος είπε ότι ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Παπανδρέου, και τόνισε πως «αν δεν στείλουν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο δεν θα ησυχάσω»


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS