Home » , , » Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Written By Αόρατος on 1 Φεβρουαρίου 2013 | 10:21 π.μ.

Σύσκεψη για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή υπoυργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη, και του αναπληρωτή υπουργού, Μάξιμου Χαρακόπουλου.
Οι αγρότες αναμένουν τα αποτελέσματα της σύσκεψης, ενώ ενισχύονται τα μπλόκα τους χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. «Να δούμε τι θα ανακοινωθεί και ανάλογα θα δράσουμε», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιολιόπουλος.

 Στο Νομό Ημαθίας, το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενισχύεται διαρκώς με αγρότες από την Πέλλα και την Πιερία, ενώ οι θεσσαλοί αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Νίκαιας, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

 Στις Σέρρες οι αγρότες αποφάσισαν κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων με ενδεχόμενη παράταξη των τρακτέρ τους στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα. Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο στην περιοχή της Μαυροθάλασσας να στηθεί και δεύτερο μπλόκο στο ήδη υπάρχον στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας.

 Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.

 Στα μπλόκα της εθνικής οδού Μυκηνών - Ναυπλίου παραμένουν επίσης αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, περιμένοντας ανταπόκριση στα αιτήματά τους από την κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS