Home » » Μελισσανίδης στους οργανωμένους: "Μπαίνω αν μπουν και οι άλλοι"

Μελισσανίδης στους οργανωμένους: "Μπαίνω αν μπουν και οι άλλοι"

Written By Αόρατος on 9 Φεβρουαρίου 2013 | 8:57 π.μ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, στους οποίους ξεκαθάρισε ότι θα μπει στην ΠΑΕ αν το πράξουν και οι άλλοι μέτοχοι (Νοτιάς, Παππάς). Νωρίτερα, περίπου 300 Ενωσίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του "τίγρη", απλώνοντας πανό που έγραφε "δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου". Για τις εξελίξεις ενημερώθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ τη Δευτέρα.
Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε περίπου εικοσάλεπτη συνάντηση με δεκαμελή αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών - μελών της "Ορίτζιναλ" και του κλαμπ των Πατησίων έξω από εστιατόριο της Γλυφάδας στο οποίο δειπνούσε. Συζητώντας μαζί τους, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μπει μόνος του στην ΠΑΕ, αλλά θα το πράξει εάν δεχτούν να μπουν και οι άλλοι μέτοχοι. Πρόσθεσε δε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν τον ενδιαφέρει πόσα είναι τα χρέη της εταιρείας. "Εφόσον μπουν οι άλλοι, θα μπω κι εγώ και θα απογειώσουμε την ΑΕΚ. Θα την ξανακάνουμε Μπαρτσελόνα της Ελλάδας!", τους είπε χαρακτηριστικά.

Ο "τίγρης" είπε επίσης στους οπαδούς ότι είναι κατάντια για την ΑΕΚ να έχει αλλάξει 20 προέδρους στις δυο τελευταίες δεκαετίες, ενώ χαρακτήρισε... "Νταχάου" το ΟΑΚΑ ως έδρα της ομάδας. Άκουσε δε τους εκπροσώπους των οργανωμένων να του ζητούν συγγνώμη για τη στάση που τήρησε η "Ορίτζιναλ" στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 (δεν υπερψήφισε την υποψηφιότητά του για την προεδρία).

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Αντώνης Ηλιόπουλος, νέο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος αμέσως μετά ενημέρωσε τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο. Την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, συγκαλείται έκτακτο ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί η θέση που διατύπωσε στη συνάντηση με τους οργανωμένους ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ακολούθως να ενημερωθούν οι μέτοχοι (Νοτιάς και Παππάς), τη συμμετοχή των οποίων έθεσε ως προϋπόθεση επανόδου του στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο "τίγρης".

Συγκέντρωση στην οικία Μελισσανίδη

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 21:30 της Παρασκευής, περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ (μέλη της "Ορίτζιναλ", του κλαμπ των Πατησίων και των "Πειρατών του Ονείρου") είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη με την πρόθεση να συναντηθούν μαζί του. Ωστόσο ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρισκόταν μέχρι τις 10 το βράδυ στην έδρα των επιχειρήσεών του στον Πειραιά και ακολούθως μετέβη για επαγγελματικό δείπνο σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter του Contra.gr.


Οι συγκεντρωμένοι στη Βούλα οπαδοί της ΑΕΚ το πληροφορήθηκαν και μια -δεκαμελής- αντιπροσωπεία τους πήγε για να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Έξω από την οικία Μελισσανίδη οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν απλώσει πανό που του απευθυνόταν με τη φράση "δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου". Η πρωτοβουλία για να επιδιωχθεί συνάντηση με τον άλλοτε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει σε ιστορικά στελέχη της Original που έχουν αποστασιοποιηθεί την τελευταία 15ετία.

Προσεκλήθη και εν τέλει εμφανίστηκε στο ραντεβού των συγκεντρωμένων ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ενώ, παρά την αρχική πληροφορία, η διοικητική ηγεσία των παλαιμάχων της ΑΕΚ δεν θα παρίστατο.

news247.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS