Home » , » ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ(ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ)

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ(ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ)

Written By Αόρατος on 9 Φεβρουαρίου 2013 | 9:02 π.μ.

Σε βαρύ κλίμα διεξήχθη η συνάντηση των τριών τελειωμένων αρχηγών, αφού έχουν αντιληφθεί πως πάνε για Photoshop. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η φορολογία των ακινήτων, αφού έχουν και οι τρεις ακίνητα και δεν μπορούν να τα πουλήσουν ή, έστω, να πάρουν τα νοίκια.

Εκτός από τη φορολογία των ακινήτων, προβληματισμό προκαλούν και τα βασανιστήρια των αστυνομικών στους 4 αναρχικούς στην Κοζάνη αλλά ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη πως τα δυο θέματα συνδέονται, αφού η κυβέρνηση ήθελε να περάσει μήνυμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων πως όποιος ιδιοκτήτης αρνηθεί να πληρώσει τον φόρο θα συλλαμβάνεται και οι αστυνομικοί θα τον πλακώνουν στα μπουνίδια και τα κλωτσίδια.

Η συζήτηση στράφηκε και γύρω από την αλλοίωση των φωτογραφιών των βασανισθέντων αναρχικών και ο Φώτης Κουβέλης –πιστός στις αριστερές καταβολές του- ζήτησε να καταδικαστεί το Photoshop απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως αισθάνεται όπως ακριβώς οι γονείς των αναρχικών -που δήλωσαν περήφανοι για τα παιδιά τους- αλλά αυτός είναι περήφανος για τους μπάτσους που τους θεωρεί δικά του παιδιά επειδή είναι φασίστας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για το Photoshop, αφού είναι το μόνο που μπορεί να τον κάνει να μην δείχνει τόφαλος και γουρουνόφατσα.

Τελικά, οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν με την υπεύθυνη πρόταση του Φώτη Κουβέλη να υπάρξει σταδιακή απαγκίστρωση από το Photoshop.

Σε μια προσπάθεια να βρεθούν χρήματα χωρίς να φορολογηθεί η αναπνοή, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποφάσισαν να φορολογηθούν τα Καλάσνικοφ, μπας και καταφέρουν να γλιτώσουν.

Η αρχική σκέψη ήταν να φορολογηθούν οι πολίτες από το πρώτο Καλάσνικοφ που έχουν στην κατοχή τους αλλά, τελικά, επικράτησε η πιο ψύχραιμη άποψη του Ευάγγελου Βενιζέλου να φορολογηθούν οι πολίτες από το δεύτερο Καλάσνικοφ, αφού το Καλάσνικοφ είναι πια είδος πρώτης ανάγκης και όλοι έχουμε από ένα.


pitsirikos.net

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS