Home » , , , » Ομόφωνη η απόφαση για Θεοδωρίδη υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου

Ομόφωνη η απόφαση για Θεοδωρίδη υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου

Written By Αόρατος on 8 Φεβρουαρίου 2013 | 7:32 π.μ.

Χωρίς να καταγραφεί καμία διαφωνία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την απόφαση να παύσει από την Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής τον εκπρόσωπο της Νάσο Θεοδωρίδη μετά τις περίεργες απόψεις που εξέφρασε  αυτός για το θέμα των Ιμίων, σύμφωνα με κύκλους της Κουμουνδούρου.
Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ολόκληρη η επικοινωνιακή ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι με τα εθνικά θέματα δεν παίζει, ιδιαίτερα όταν εκφράζονται τόσο ακραίες απόψεις.

Έτσι την Τετάρτη το βράδυ και μετά από συνεννόηση που έκανε με τους στενούς του συνεργάτες Νίκο Παππά, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή να βρεθεί εκτός οργάνου ο Νάσος Θεοδωρίδης.

Την απόφαση του ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Βούτσης.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμφωνεί στο συγκεκριμένο θέμα οδήγησαν σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές το θέμα του Ν. Θεοδωρίδη έληξε εκεί και δεν ξανασυζητήθηκε καθόλου παρά τα οποία σενάρια κυκλοφόρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Χθες το πρωί στον πρωινό καφέ συζητήθηκε η επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την μαύρη προπαγάνδα στην οποία επιδίδεται η ΝΔ και αξιολογήθηκαν ως επιτυχημένες οι κινήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλύψει το μοντάζ στο βίντεο Διαμαντόπουλου αλλά και να εκθέσει για τις απόψεις του τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε επί μακρών ο μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομίας και έγινε αναλυτική συζήτηση για τα κρατικά έσοδα  τα οποία έχουν πέσει έξω κατά 305 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα μέτρα το προσεχές διάστημα.  Στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στην συνέχεια αποχώρησε με τον Πάνο Σκουρλέτη προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του ιδρυτικού μέλους της ΕΔΑ Π. Κατερίνη.  

Παναγιώτης Βασιλάκης
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS