Home » , , » Είχε παλιόκαιρο τις ώρες που αντάμωσαν

Είχε παλιόκαιρο τις ώρες που αντάμωσαν

Written By Αόρατος on 17 Φεβρουαρίου 2013 | 10:47 π.μ.

«Ανοιξαν» οι ουρανοί πάνω από το ΟΑΚΑ, στη δίωρη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), με αποτέλεσμα να «βαλτώσουν» γρήγορα οι προσπάθειες των δύο «αετών» της Σούπερ Λίγκας.

 Τα καλύτερα, του λασπωμένου ντέρμπι, συνέβησαν μαζεμένα, στο πρώτο 20λεπτο. Δύο φαρμακερές κεφαλιές από τον Φέτση και τον Πετρόπουλο (η δική του βρήκε δοκάρι, στο 6'), ένα σουτ που δεν έπιασε όπως ακριβώς ήθελε ο Σαλπιγγίδης, κι αυτό ήταν όλο... Υπό την πίεση της νεροποντής, και το βάρος του διαλυμένου αγωνιστικού χώρου, οι "δικέφαλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου υποχρεώθηκαν να κατεβάζουν διαρκώς στροφές, προκειμένου να διατηρηθούν σώοι και αβλαβείς. Και το πέτυχαν, με την έννοια ότι αυτή η ισοπαλία δε στεναχώρησε κανέναν τους.
 "Θεωρώ σημαντικό το βαθμό που πήραμε γιατί δείχνει στα παιδιά ότι μπορούν να τα βάλουν με τους δυνατούς του πρωταθλήματος. Σήμερα ήταν ο ΠΑΟΚ, μετά θα έρθει η σειρά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού", είναι το κέρδος που ανακάλυψε για την ΑΕΚ ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος μετράει πλέον έξι αγώνες χωρίς ήττα για την ομάδα του. Αμα θυμηθούμε τι συνέβαινε μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ, αυτή η σειρά αγώνων φαντάζει σαν ένα μικρό "θαύμα"...
 Ο ΠΑΟΚ, εννοείται, ήθελε να διαψεύσει εκείνους που του "κτυπάνε" διαρκώς την κακή παράδοσή του στο ΟΑΚΑ, μ' όποια αθηναϊκή ομάδα κι αν παίζει, αλλά δεν απείλησε όσο έπρεπε τους γηπεδούχους. "Υπήρξε προσπάθεια από τα παιδιά, όχι όμως και φάσεις που θα μας οδηγούσαν στη νίκη. Οσο το σκέφτομαι, τι περάσαμε απόψε σε αυτόν τον κακό αγωνιστικό χώρο, τόσο λιγότερο με πειράζει η ισοπαλία", ήταν η τελική εντύπωση του Μάκη Αγγελίνα, που εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων αντί του Γιώργου Δώνη, επειδή είχε αποβληθεί νωρίτερα ο χεντ κόουτς του ΠΑΟΚ, λόγω έντονων διαμαρτυριών του προς τους διαιτητές.
 ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Αναστασόπουλος (64΄Καραλής), Φέτσης, Γκερέιρο (80' Παυλής), Φούντας, Πετρόπουλος.
 ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (74' Ετο), Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Λίνο, Κάτσε (46' Κουμάλο), Λάζαρ, Καμαρά, Ρομπέρ (82' Πέλκας), Λόρενς, Σαλπιγγίδης.

enet.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS