Home » , » Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ: ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ: ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ

Written By Αόρατος on 19 Φεβρουαρίου 2013 | 10:53 π.μ.

Παγκόσμια οργή προκαλεί η ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη στο Instagram μιας φωτογραφίας που απεικονίζει έναν ελεύθερο σκοπευτή να σημαδεύει το κεφάλι ενός μικρού Παλαιστίνιου.

Ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, ισχυρίζεται ότι βρήκε την εικόνα στο ίντερνετ και ότι δεν την τράβηξε ο ίδιος.

Οι μιναρέδες και η αραβική αρχιτεκτονική που διακρίνονται στη φωτογραφία σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian συνηγορούν στο ότι το παιδί είναι Παλαιστίνιος, ενώ το γεγονός ότι ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram υπηρετεί στον ισραηλινό στρατό, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται όντως ένας μικρός Παλαιστίνιος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πυρών των Ισραηλινών.

Ο ισραηλινός στρατός ερευνά το περιστατικό και τονίζει ότι η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με το πνεύμα και τις αξίες των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ.

πηγή: iefimerida.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS