Home » , , , » Ο Λαυρεντιάδης απειλεί μέσα από τη φυλακή με μήνυση το Mega και τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Λαυρεντιάδης απειλεί μέσα από τη φυλακή με μήνυση το Mega και τον Σταύρο Θεοδωράκη

Written By Αόρατος on 18 Ιανουαρίου 2013 | 7:09 μ.μ.

Ανακριβή και συκοφαντικά χαρακτηρίζει τα όσα αναφέρθηκαν για εκείνον στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Mega o Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Λαυρεντιάδης αναφέρει πως τα όσα αναφέρθηκαν για εκείνον στην εκπομπή Πρωταγωνιστές την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, «ήταν ανακριβή και συκοφαντικά με σκοπό να με βλάψουν ηθικά, επαγγελματικά και να επιβαρύνουν την υγεία μου».
Μάλιστα, στη συνέχεια της ανακοίνωσής του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μιλά για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και τονίζει ότι κανείς δεν δεικαιούται να το κουρελιάζει. «Παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητάς μου, το οποίο δεν είναι δυνατόν ενώ είναι υποχρεωμένοι να το σέβονται από τον Πταισματοδίκη μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να δικαιούται να το κουρελιάζει οποιοσδήποτε ιδιώτης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ζήτησα ήδη αντίγραφο της εκπομπής ώστε να καταφύγω δικαστικά εναντίον όλων των υπευθύνων που επιχειρούν να επηρεάσουν δυσμενώς για εμένα τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας.

Στη εν λόγω εκπομπή του κ. Θεοδωράκη εκτός από τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά φιλοξενήθηκαν και συνεντεύξεις δημοσιογράφων που ασχολούνται με το σχετικό ρεπορτάζ και μίλησαν για τις υποθέσεις του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και του κ. Λαυρεντιάδη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είχε μεγάλη φρουρά, γεγονός που προκαλούσε εντύπωση, ενώ ειπώθηκε ότι προξενεί ερωτηματικά το γεγονός ότι πριν συλληφθεί προηγήθηκε μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια σε σπίτια ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως της εισαγγελέως που την είχε αναλάβει.

Επίσης, στη εκπομπή ακούστηκε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι πιθανότατα θα τον συνελάμβαναν και για το λόγο αυτό είχε κάνει διάφορες κινήσεις για να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο με σκοπό να μεταβεί στις γαλλικές Κομόρες. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι, για το σκοπό αυτό, πιθανότατα είχε χρηματοδοτήσει και την προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Το σχέδιο, όμως, ναυάγησε όταν έχασε τις εκλογές ο πρώην γάλλος πρόεδρος.


Πηγή: iefimerida.gr



Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS