Home » » Ανακοίνωση-προειδοποίηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την βόμβα στο Mall

Ανακοίνωση-προειδοποίηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την βόμβα στο Mall

Written By Αόρατος on 21 Ιανουαρίου 2013 | 8:27 π.μ.

Την προσοχή, την επαγρύπνηση και υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης ζήτησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ από τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται η θα επισκεφθούν την Αθήνα, μετά την βομβιστική επίθεση και την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση μια βόμβα εξερράγη στο The Mall, στο Μαρούσι, έξω από την Αθήνα, σημειώνοντας τον τραυματισμό δυο ατόμων του προσωπικού ασφαλείας. Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει λάβει, μέχρι στιγμής, την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Τέλος, καλούνται οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.





Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS