Home » » ΗΠΑ: ΕΦΗΒΟ ΑΓΟΡΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΗΠΑ: ΕΦΗΒΟ ΑΓΟΡΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

Written By Αόρατος on 21 Ιανουαρίου 2013 | 8:29 π.μ.

Νέο τραγικό περιστατικό ένοπλης βίας σημειώθηκε την Κυριακή στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ένα έφηβο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά και δύο ενηλίκους μέσα σε οίκημα στην πόλη Αλμπουκέρκι στην πολιτεία του Νέου Μεξικό.
Ο ανήλικος δράστης έχει συλληφθεί, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρά του ή η σχέση του με τα πέντε θύματα.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα της εβδομάδας ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, παρουσίασε φιλόδοξο σχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας στη χώρα, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση της πώλησης πυροβόλων όπλων και γεμιστήρων που περιέχουν πολλές σφαίρες, καθώς και αυστηρότερους ελέγχους για τους υποψήφιους αγοραστές.


Ο Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει κάθε εξουσία που του παρέχει το αξίωμά του για να διασφαλίσει την υλοποίηση των προτάσεων αυτών.

Η πρωτοβουλία του Λευκού Οίκου ήρθε στον απόηχο πολύνεκρης τραγωδίας σε δημοτικό σχολείο της πολιτείας Κονέκτικατ, όπου ο 21χρονος Άνταμ Λάνζα σκότωσε 20 παιδιά και έξι ενήλικες, προτού στρέψει τα όπλα του προς τον εαυτό του.

πηγή: skai.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS