Home » » Λίνεν: «Θέλω τον Κλωναρίδη στην ΑΕΚ»

Λίνεν: «Θέλω τον Κλωναρίδη στην ΑΕΚ»

Written By Αόρατος on 5 Ιανουαρίου 2013 | 2:24 π.μ.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση (σ.σ.: με δανεισμό) του Βίκτωρα Κλωναρίδη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Έβαλντ Λίνεν, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να προστεθεί στη… φαρέτρα του ο 20χρονος εξτρέμ.
 Ο Γερμανός τεχνικός παράλληλα μίλησε για την παρουσία των νεοαποκτηθέντων...
Πετρόπουλου και Μητρόπουλου, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε πρόκληση για την ομάδα του το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίνεν στο novasports.gr:

 Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Προσπαθούμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Οι παίκτες κατά τη διάρκεια των εορτών για τα Χριστούγεννα, προσπάθησαν να δουλέψουν περισσότερο και τώρα, για περίπου μιάμιση εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Για την παρουσία των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου: «Έχουμε έναν ακόμα σημαντικό παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ (σ.σ Μητρόπουλος) που ξέρει να κρατάει τη θέση του και φυσικά με τον Πετρόπουλο στην επίθεση, ο οποίος είναι ένας έμπειρος επιθετικός που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και έχει παραστάσεις από την κατηγορία. Είναι παίκτες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν».

 Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Εμείς ακόμα προσπαθούμε να πάρουμε επιθετικούς παίκτες, ιδιαίτερα στο αριστερό άκρο, αλλά και ίσως ένα επιτελικό χαφ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, επειδή πάντα λέμε ότι χρειαζόμαστε ακραίους. Γι' αυτό και ακόμα ψάχνουμε».

 Για το αν ο Κλωναριδης είναι ο πρώτος σας στόχος ή όχι: «Είναι ένας από τους υποψήφιους και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν ένας παίκτης σαν αυτόν επιστρέψει σε εμάς».

 Για τον Μπαργκάν: «Δε θα ήθελα να σχολιάσω παίκτες από άλλες ομάδες, επειδή αυτοί οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια για κάτι που μπορεί να γίνει. Αν όμως μπορούμε να βρούμε παίκτες με τέτοια ποιότητα θα είναι πολύ καλό για την ομάδα».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS