Home » » Βόλεϊ: Συλλυπητήρια από ομάδες για τον χαμό του Σαμαρά

Βόλεϊ: Συλλυπητήρια από ομάδες για τον χαμό του Σαμαρά

Written By Αόρατος on 5 Ιανουαρίου 2013 | 2:25 π.μ.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά εξέφρασαν, με ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ανδρικές ομάδες βόλεϊ του Α.Ο Ορεστιάδας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της Ορεστιάδας: «O Α.Ο.Ορεστιάδας σοκαρισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του Σαμαρά Νικόλαου, θρηνεί τον άδικο χαμό ενός αθλητή γέννημα θρέμμα της Ορεστιάδας οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου και ήταν ο στυλοβάτης της ένδοξης πορείας του ομίλου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, είχε 263 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, ενώ φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, της Φαλκονάρα, της Σεβίλλης, της Φενερμπαχτσέ, της Σενουά, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Μίλωνα.

 Η Διοίκηση και οι αθλητές του ομίλου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου, ενός αθλητή ο οποίος θα είναι πάντα ζωντανός στην καρδιά μας».

 Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Νίκου Σαμαρά και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του σπουδαίου βολεϊμπολίστα.
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Σαμαρά που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS