Home » » Ώρα εισαγγελέα για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Ώρα εισαγγελέα για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Written By Αόρατος on 29 Ιανουαρίου 2013 | 10:48 π.μ.

Με την εισήγηση του εισαγγελέα, Βασίλη Χαλντούπη, επί της ενοχής ή μη των 18 κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπεξαίρεση «μαμούθ» στον δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελικός λειτουργός θα παραθέσει το νομικό σκέλος που αφορά την υπόθεση και στη συνέχεια, αναλύοντας το σκεπτικό του, θα ζητήσει την ενοχή ή την αθώωση των κατηγορουμένων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και τρεις πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών.

 Περίπου 70 μάρτυρες κατέθεσαν στη δίκη που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

 Από το σύνολο των κατηγορουμένων μόνο ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στην υπόθεση. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η υπεξαίρεση ανέρχεται σε 51,4 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS