Home » , » Την άλλη εβδομάδα λέει η UEFA, σήμερα δείχνουν τα πράγματα...

Την άλλη εβδομάδα λέει η UEFA, σήμερα δείχνουν τα πράγματα...

Written By Αόρατος on 15 Ιουνίου 2013 | 11:35 π.μ.

Τον γύρο του κόσμου έκανε στα αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορία η είδηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς.

Τον γύρο του κόσμου έκανε στα αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορία η είδηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς.

Μάλιστα η είδηση δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε και την επίσημη Ευρωπαϊκή Ομοσονδία ποδοσφαίρου , η οποία φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της εκτεταμένο ρεπορτάζ

Οι Ευρωπαίοι αναφέρονται σε επικύρωση της συμφωνίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα , όμως σαν PAOKWEB και λόγω της παρουσίας δικηγόρων που εκπροσωπούν και τις δύο πλευρές σας μεταφέρουμε την πεποίθησή μας πως ο "γάμος" θα γίνει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας 15/6.

Αναλυτικά το τι αναγράφηκε στο επίσημο site της ΟΥΕΦΑ :

Ο προπονητής Huub Stevens είπε ότι "θα κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που οι οπαδοί μπορούν να αγκαλιάσουν". Μετά την ανακοίνωση, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Οι δεύτεροι της Ελληνική Super League, ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε συμφωνία  με τον Huub Stevens ώστε ο Ολλανδός να αναλάβει ως προπονητής.

Σε δήλωσή του, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είπε ότι ο 59χρονος θα παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης την επόμενη εβδομάδα, όταν φτάνει στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τους όρους της συμφωνίας και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο δύο φορές τέως προπονητής της FC Schalke 04 διαδέχεται τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν πλέι-οφ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη, στα τέλη Απριλίου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Stevens, δήλωσε: "ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που εκπροσωπεί τη σκληρή δουλειά - Έχω πάντα την αίσθηση σαν να είμαι στο σπίτι μου όταν δουλεύω με τέτοιες ομάδες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ ώστε να κάνει το βήμα μπροστά. Θα κάνουμε τα πάντα που παιρνούν από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που... οι φίλαθλοι θα θέλουν να αγκαλιάσουν».

Ο προέδρος Ζήσης Βρύζας εξέφρασε τη χαρά του ότι «ένας προπονητής του αναστ'ηματος του  Huub Stevens έχει συμφωνήσει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύει στη σκληρή δουλειά και πειθαρχία και έχει μεγάλη επιτυχία σε κορυφαία πρωταθλήματα για να το επιβεβαιώσει αυτό."

Πολυταξιδεμένος ο Stevens ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Roda JC, κινείται προς Σάλκε τον Οκτώβριο του 1996 και να βλέπει μία νίκη στα πέναλτι στο Κύπελλο UEFA εκείνη την εποχή στον τελικό εναντίον της FC Internazionale Milano, εκτός από τους γερμανικους θριάμβους στο Κύπελλο το 2001 και το 2002.

Μετά από πειράματα με έξι συλλόγους - Hertha BSC Berlin, 1. FC Köln, Ρόντα, Hamburger SV, PSV Eindhoven και FC Salzburg - ο Stevens επέστρεψε στην Σάλκε το 2011 κατακτώντας την τρίτη θέση. Ο ίδιος απολύθηκε το Δεκέμβριο του 2012 αφήνοντας την Σάλκε στην έβδομη θέση της Bundesliga.

paokweb
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS