Home » , , , » Ο Πάγκαλος είναι βαρυκόκκαλος

Ο Πάγκαλος είναι βαρυκόκκαλος

Written By Αόρατος on 23 Μαΐου 2013 | 11:43 π.μ.

Ο Γκρεγκ Πάλαστ, σε άρθρο του στο Vice, χαρακτηρίζει τον Θεόδωρο Πάγκαλο «χοντρομπάσταρδο» (Fat Bastard). Ο δημοσιογράφος των New York Times, του BBC και του Guardian συνάντησε τον Πάγκαλο στο Καζακστάν και τον ρώτησε αν πιστεύει πως πρέπει να πάει κι αυτός (ο Πάγκαλος) στη φυλακή.


Ο λόγος που ο Γρεγκ Πάλαστ χαρακτηρίζει χοντρομπάσταρδο τον Θεόδωρο Πάγκαλο είναι επειδή ο πρώην υπουργός «θεωρεί ότι τα μικρά ελληνόπουλα πρέπει να σταματήσουν να πεινάνε» και δεν θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Επίσης, ο Πάγκαλος είπε στον Πάλαστ πως όποιος αντιδρά στην λιτότητα είναι φασίστας ή κομμουνιστής ή συνομωσιολόγος.

Όσοι διαβάζουν τον ξένο Τύπο ξέρουν ποιος είναι ο Γρεγκ Πάλαστ. Αμερικανός δημοσιογράφος-ερευνητής αλλά και εξαιρετικά επιτυχημένος συγγραφέας.

Φαντάζομαι την έκφραση του Πάγκαλου, όταν ο Πάλαστ τον ρώτησε αν πρέπει να πάει στη φυλακή.

Ο Πάγκαλος είναι μαθημένος από τη δουλοπρέπεια των δημοσιογράφων του Mega, του Βήματος και του Βήμα FM –γενικά, τον σέβονται πολύ τα παιδιά του Ψυχάρη-, οπότε θα του ήρθε κάπως ξαφνική η σύγκρουση με την πραγματικότητα.

Είναι εντυπωσιακό πως άνθρωποι σαν τον Πάγκαλο αντιμετωπίζονται ακόμα σαν ιερές αγελάδες. Φυσικά, μόνο από τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ.

Στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τον Πάγκαλο δεν τον βλέπουν σαν χοντρομπάσταρδο. Πιστεύουν πως είναι βαρυκόκκαλος.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο «χοντρομπάσταρδος» Πάγκαλος που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας.

Είναι και η κυρία Παγκάλου. Που, επειδή δεν θέλει να την αποκαλούν «κυρία Παγκάλου», θέλει να βάλει κόσμο στη φυλακή.

Παραθέτω την επιστολή της κυρίας Ελευθερίας Ψυχογιού:

«Η επιμονή δύο χρόνια μετά στην αγωγή και την διεκδίκηση από εμένα 300 χιλιάδων ευρώ ή 12μηνη φυλάκιση επειδή ισχυρίζεται ότι την πρόσβαλα γιατί την προσφώνησα με το όνομα του συζύγου της(!), ως κα Παγκάλου, σε τηλεοπτική εκπομπή του κ. Λαζόπουλου όταν επισήμανα ότι ως επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο, δεν στήριξε ψήφισμα του Δήμου Σαρωνικού για συμπαράσταση στον αγώνα του λαού της Λαυρεωτικής ενάντια στο ΧΥΤΑ,

δείχνει την εκδικητική μανία του καταρρέοντος πολιτικού κατεστημένου που θέλει να εξοντώσει όποιον δεν του χαρίζεται και να πάρει τη ρεβάνς απέναντι στο αγώνα της Κερατέας – Λαυρεωτικής, διοτί δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο αγώνας αυτός ξεφτίλισε το πολιτικό κατεστημένο και έτρεψε σε φυγή το μηχανισμό καταστολής , βάζοντας σοβαρά εμπόδια στην εφαρμογή του καταστροφικού για την περιοχή Περιφερειακού Σχεδιασμού και στο πάρτι των εργολάβων και του πολιτικού κατεστημένου σε βάρος του λαού και του περιβάλλοντος.

Η δίκη σε βάρος μου είναι συνέχεια των δικών σε βάρος συλληφθέντων αγωνιστών της Κερατέας, αλλά και σε όλους όσοι έχουν ενεργή κινηματική δράση.

Η προτροπή ορισμένων να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγο του Πάγκαλου κ. Χριστοφάκη μου προκαλεί τουλάχιστον αηδία . Τους διαβεβαίωσα λοιπόν ότι «δηλώσεις μετανοίας» δεν υπογράφω . Θα συνεχίσω να ασκώ πολιτική κριτική, τους αρέσει δεν τους αρέσει, και θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή ενάντια σ αυτούς που θέλουν να κατασπαράξουν την ζωή μας.

Το δικαστήριο θα γίνει την Πέμπτη 23/5/2013″
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS