Home » , , » ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Written By Αόρατος on 20 Μαΐου 2013 | 12:10 μ.μ.

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλλε σήμερα ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Κουίκ επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησής του, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση, ενώ δεν διευκρίνισε εάν απέστειλε επιστολή παραίτησης.


Ο κ. Κουίκ από τη Ρόδο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας στις περιφέρειες των οποίων έχει αναλάβει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αφού το κόμμα του δεν εξέλεξε βουλευτή, ανέφερε ότι δεν έχει να πει τίποτε παραπάνω απ’ ότι λέει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, και όπου παραθέτει την πολιτική δραστηριότητά του και το πρόγραμμα της εξαήμερης περιοδείας του σε περιοχές της χώρας, ενώ αναφέρει και την υποβολή της παραίτησής του.


Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος επέστρεψε αεροπορικώς πριν από λίγο στην Αθήνα από τη Νίσυρο, είπε σε στενό του συνεργάτη ότι δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για την παραίτηση του Τέρενς Κουίκ, και πως δεν έχει σταλεί καμία επιστολή στον ίδιο ή στο κόμμα, ούτε υποβλήθηκε προφορικά καμία παραίτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος συνομίλησε σήμερα με τον γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Μελά, ο οποίος τον ενημέρωσε για «τις προθέσεις του Τέρενς Κουίκ να παραιτηθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου» αλλά φέρεται να είπε πως ακόμη δεν είχε λάβει καμία επιστολή παραίτησης.

Η επίσημη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει την αποστολή επιστολής παραίτησης στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στον πρόεδρο του κόμματος.

Ο Τέρενς Κουίκ είναι βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μετά από αυτόν πρώτος επιλαχών είναι ο Μιχάλης Γιαννάκης κορυφαίο στέλεχος σήμερα της Νέας Μέρας.

πηγή: ethnos.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS