Home » » Ο «ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΜΟΥΡΟΥΤΗ

Ο «ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΜΟΥΡΟΥΤΗ

Written By Αόρατος on 20 Φεβρουαρίου 2013 | 11:58 π.μ.

Το πραγματικό της ιδεολογικό και απάνθρωπο πρόσωπο δείχνει καθημερινά η Ν.Δ. μέσω των εκπροσώπων της. Ο «στενός φίλος του πρωθυπουργού» Φαήλος Κρανιδιώτης κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο twitter. Αιτία, η απάντησή του σε χρήστη του twitter ο οποίος έγραψε «βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω».

Η γεμάτη κυνισμό απάντηση του «στενού πρωθυπουργικού φίλου» ήταν: «Ευχαρίστως, αλλά που να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει».
 Αμέσως μετά από αυτό, δεκάδες χρήστες του twitter επιτέθηκαν στον Φαήλο Κρανιδιώτη, με τους πιο ψύχραιμους να του ζητούν να πει μία «συγγνώμη» για το μακάβριο και απάνθρωπο σχόλιό του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα, έγραψε στον λογαριασμό του «απαράδεκτο -έστω και ως πλάκα – το tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, έστω και αν δεν το εννοούσε!»

Αντί συγγνώμης, όμως, ο «στενός φίλος του πρωθυπουργού» επέμενε με το γνωστό του ύφος να καταγγέλλει όσους του επιτέθηκαν, αμφισβητώντας ακόμη κι αν υπάρχει ο πατέρας του χρήστη που διαμαρτυρήθηκε για το σύστημα του ΕΟΠΥΥ, αλλά και ότι είναι σε απόγνωση από την κατάσταση που επικρατεί.

Δε δυσκολεύτηκε, μάλιστα, να χαρακτηρίσει συριζαίο τον χρήστη, ενώ έγραψε ότι δεν αντιμετωπίζει στα σοβαρά ανώνυμους χρήστες του twitter. Να σημειωθεί ότι στον Φαήλο Κρανιδιώτη είχε επισημανθεί ότι ο εν λόγω χρήστης δεν έχει ανώνυμο λογαριασμό αλλά εμφανίζεται με το ονοματεπώνυμό του.

Σημεία των καιρών, ενδεικτικά μιας ιδεολογικοπολιτικής κατηφόρας στην άβυσσο της «μαγκιάς».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS