Home » , » Αήττητος σε...νεκρό χρόνο ο Αστέρας–Ο Μπουμσόνγκ “κρέμασε” τον Παναθηναϊκό!

Αήττητος σε...νεκρό χρόνο ο Αστέρας–Ο Μπουμσόνγκ “κρέμασε” τον Παναθηναϊκό!

Written By Αόρατος on 3 Φεβρουαρίου 2013 | 9:58 π.μ.

Σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις στο φινάλε ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μία... ανάσα από το να “αλώσει” την Τρίπολη, αλλά το χέρι του Μπουμσόνγκ στις καθυστερήσεις και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περόνε μοίρασαν τους βαθμούς (2-2) με τον Αστέρα.
Στην καλύτερη του εμφάνιση με τον Φάμπρι στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός έβγαλε δύναμη και πάθος στην Τρίπολη, κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές με όμορφα γκολ του Σισοκό, αλλά τελικά τα γκολ των Ράγιος και Περόνε του έδωσαν μόνο το βαθμό.

 Μάλιστα, το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μπουμσόνγκ να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον Περόνε να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα.

 Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στην Τρίπολη, προσπάθησε από νωρίς να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να φανεί απειλητικός και κατάφερε μόλις στο 6' να αιφνιδιάσει τους Αρκάδες και ανοίξει το σκορ με το πρώτο τέρμα του Σισοκό στο πρωτάθλημα.

 Για περίπου 20 λεπτά οι “πράσινοι” ήταν κυρίαρχοι εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ επέλεξαν να “χτυπήσουν” από την δεξιά μεριά του Αστέρα, εκεί όπου ο Πιπίνης δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον σκόρερ. Η ομάδα της Τρίπολης άργησε αρκετά να ανεβάσει στροφές, αλλά σε μία πολύ καλή αντεπίθεση της ο Ράγιος έφερε με ένα... κεραυνό μέσα απ' την περιοχή το ματς στα ίσα (26').

 Το “τριφύλλι” ήταν καλύτερο και στην επανάληψη, αλλά δεν βρήκε τα κενά του πρώτου μέρους (ο Τσιώλης πέρασε τον Φορμίκα στη θέση του Πιπίνη), αφού οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους. Ευτύχισε όμως να έχει σε μεγάλη μέρα τον Σισοκό, αφού με ένα πανέμορφο διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά τους “πράσινους” (72').

 Ο Καρνέζης στο 92' κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό αποκρούοντας σε κόρνερ την εξ επαφής κεφαλιά του Περόνε, ενώ ο Μαυρίας στο 93' έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φούλοπ και οι πράσινοι το πλήρωσαν στο 94', όταν ο Μπουμσόνγκ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Περόνε με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (46’ Φορμίκα), Αλβάρες, Ουσέρο (76’ Έγκον), Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (62’ Κάφα), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαλούσης, Κουρμπέλης, Καστέλς.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Μπουμσονγκ, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Ζέκα (91’ Μαυρίας), Καζιγιάμα (65’ Φουρλάνος), Σισοκό, Τοτσέ.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS