Home » » Σκέφτονται νέες μειώσεις - αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό

Σκέφτονται νέες μειώσεις - αποδεσμεύσεις στον Παναθηναϊκό

Written By Αόρατος on 7 Φεβρουαρίου 2013 | 4:31 μ.μ.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε το κόστος της ομάδας με τις αποδεσμεύσεις που έγιναν, ωστόσο στόχος της “πράσινης” διοίκησης είναι να κάνει κι άλλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι το καλοκαίρι.

Στις σκέψεις της ΠΑΕ είναι πέντε ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, είτε έχουν πολύ υψηλό συμβόλαιο.

 Στη λίστα υπάρχει το όνομα του Κουίνσι, ο οποίος έχει μέτρια αγωνιστική παρουσία, ενώ πρόσφατα είχε και το… κρούσμα την αναχώρησή του για το Λονδίνο άνευ άδειας. Τους “πράσινους” δεν έχουν ικανοποιήσει εντός αγωνιστικού χώρου και οι Φορναρόλι και Βελάσκες.

 Σε διαφορετική κατηγορία ανήκουν Βιτόλο και Τοτσέ. Οι δύο Ισπανοί έχουν βοηθήσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα.

 Οι αποδοχές τους όμως κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές για τα νέα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα και είναι πολύ πιθανό να τους προταθεί μείωση. Σε περίπτωση που δεν δεχτούν, είναι πιθανό να συζητηθεί το ενδεχόμενο πώλησής τους ή ακόμη και αποδέσμευσης τους χωρίς αντίτιμο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS