Home » » Διαψεύδει η Λίβερπουλ για τα... στημένα!

Διαψεύδει η Λίβερπουλ για τα... στημένα!

Written By Αόρατος on 6 Φεβρουαρίου 2013 | 10:08 π.μ.

Η Λίβερπουλ, μέσω του εκπροσώπου της, διαψεύδει ότι δικό της ματς είναι μεταξύ των στημένων

 Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη ότι η Europol έχει στα χέρια της μία λίστα με 680 παιχνίδια τα οποία είναι… ύποπτα ως προς το αποτέλεσμά τους.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι μεταξύ αυτών είναι ματς του Champions League, αλλά και των προκριματικών του Μουντιάλ και του Euro, όπως αποκάλυψε το BBC και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Europol.

 Η δανέζικη εφημερίδα «Ekstra Bladet», συνέχισε όμως το ρεπορτάζ και αναφέρει ότι το ματς που «στήθηκε» ήταν αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ντέμπρετσεν στο Άνφιλντ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League της σεζόν 2009-10.

 Ο εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας, όμως, με δηλώσεις του διέψευσε το γεγονός καθώς όπως είπε δεν έχει καμία επαφή με την Europol.

 «Δεν είχα καμία επαφή από την Europol και κανένας άλλος οργανισμός δεν έχει έρθει σε επαφή με την Λίβερπουλ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Reds σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του BBC.

 Θυμίζουμε, πως πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο, καθώς υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση με έδρα την Ασία, η οποία έχει ως… συμπαίκτες 425 διαιτητές, παίκτες και παράγοντες από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι έστηναν ματς και θησαύριζαν από αυτά!


 Πηγή: woop
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS