Home » , , » Το πολιτικό φλερτ με το μεσαίο χώρο συνεχίζεται

Το πολιτικό φλερτ με το μεσαίο χώρο συνεχίζεται

Written By Αόρατος on 17 Φεβρουαρίου 2013 | 10:37 π.μ.

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στις 6 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχθηκε …με ιδιαίτερη χαρά  την πρόταση που του απηύθυνε το ίδρυμα για να μιλήσει στην εκδήλωση που έχει θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής τότε και τώρα . Δημοκρατία, Οικονομία  , Πολιτισμός και Ευρώπη.»

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα είναι η πρώτη φορά που Αλέξης Τσίπρας και Κώστας Καραμανλής θα συναντηθούν μετά το πολιτικό φλερτ του πρώτου προς τον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο.

Μάλιστα οι δυο άνδρες  θα μιλήσουν  κάτω από το βλέμμα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα είναι και αυτός ομιλητής στην εκδήλωση. Αν και ο πρώην πρωθυπουργός δεν φημίζεται για τον αυθορμητισμό του στις κοινωνικές εκδηλώσεις , το σίγουρο είναι ότι ακόμα και η μεταξύ τους χειραψία – όσο τυπική και αν είναι- θα συζητηθεί πολύ.

Η πρόσκληση αυτή που έγινε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Πέτρου Μολυβιάτη -ο οποίος είναι και πρόεδρος του ιδρύματος-  με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου αφού εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορέσει με πιο εμπεριστατωμένη  επιχειρηματολογία να αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες  του για τον ιδρυτή της ΝΔ για τον οποίο έχει εκφράσει τον σεβασμό του αν και διαφωνούσε πολιτικά.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ο Φώτης Κουβέλης και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ενώ θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Παναγιώτης Βασιλάκης
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS