Home » » Αποκλεισμός με...κάτω τα χέρια και γιούχα στο Καραϊσκάκη!

Αποκλεισμός με...κάτω τα χέρια και γιούχα στο Καραϊσκάκη!

Written By Αόρατος on 22 Φεβρουαρίου 2013 | 1:22 μ.μ.

Χωρίς πλάνο, χωρίς σχέδιο και με πολλούς παίκτες σε κακό βράδυ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στο Φάληρο από την Λεβάντε και με συνολικό σκορ 4-0 αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που φώναζε: “Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

 Ο Ολυμπιακός επανέλαβε την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Λεβάντε και αποχαιρέτησε την Ευρώπη αφήνοντας πικρή γεύση στον κόσμο του.

 Το όνειρο της πρόκρισης για τους Πειραιώτες κράτησε μόνο 9 λεπτά καθώς ο Μάρτινς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Φέισα μετά το κόρνερ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα πως πιστεύει στην ανατροπή, ενώ ο Μίτσελ δεν δικαιώθηκε για τις επιλογές του στην ενδεκάδα καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε κακό βράδυ.

 Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον κόσμο να φωνάζει “αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”.

 Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε κάπως η εικόνα των ερυθρόλευκων, αλλά είναι χαρακτηριστικό πως δημιούργησαν την πρώτη τους κλασική ευκαιρία στο 90΄, με την κεφαλιά του Σιόβα.  Η εξέδρα συνέχισε να αποδοκιμάζει και στο δεύτερο μέρος αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, με τη Λεβάντε να συνεχίζει στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Ρούμπιν Καζάν.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).

Λεβάντε (Ιγκάσιο Μαρτίνεθ): Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS