Home » » Εγκαινίασε νέα τακτική το ΠΑΣΟΚ με επιθέσεις σε υπουργούς της ΝΔ

Εγκαινίασε νέα τακτική το ΠΑΣΟΚ με επιθέσεις σε υπουργούς της ΝΔ

Written By Αόρατος on 11 Φεβρουαρίου 2013 | 12:16 μ.μ.

Προσπάθεια να ενισχύσει δια της... υπενθύμισης  την παρουσία και τον ρόλο του στην κυβέρνηση και να υποβαθμίσει τις εσωκομματικές εξελίξεις κάνει το ΠΑΣΟΚ.

Μέσα σε τρεις ημέρες η Ιπποκράτους δια της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Φώφης Γεννηματά κατακεραύνωσε τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στα οποία και δύο μέλη της κυβέρνησης υπενθυμίζοντας ότι δεν υλοποιούν πρόγραμμα της Συγγρού αλλά το πρόγραμμα της κυβέρνησης συνεργασίας.
 Τα πυρά του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν αρχικώς ο αν. υπουργός Εσωτερικών Χ. Αθανασίου για δηλώσεις του σχετικά με την Ιθαγένεια και αργότερα ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης για την πρόθεση αλλαγής του νόμου περί συνδικαλισμού. Ενδιαμέσως το ΠΑΣΟΚ εγκάλεσε και τον Προκόπη Παυλόπουλο γιατί επιτέθηκε «με χυδαιότητα» εναντίον του ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης 2007-2009!

 Η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Δημοκρατία και κατ' επέκταση στην κυβέρνηση μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται. Εκδηλώνεται σε μία συγκυρία που το ένα μετά το άλλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ ασκούν κριτική και μιάλιστα δημοσίως στην ηγεσία του κόμματος για το γεγονός ότι έχει προσδεθεί στο άρμα του κ. Σαμαρά και δεν κάνει διακριτή την δική του πολιτική.

Επίσης, η επίθεση σε υπουργούς γίνεται σε μία προσπάθεια της Ιπποκράτους να αλλάξει την ατζέντα την οποία τις τελευταίες ημέρες μονοπωλούν οι εξελίξεις  γύρω από το ΠΑΣΟΚ και πρωτίστως οι διαφορετικές φωνές που διατυπώνουν στελέχη που κάνουν λόγο για αποκλεισμούς και συγχρόνως ζητούν από το κόμμα τους να μην ταυτίζεται σε τέτοιο βαθμό με την ΝΔ του κ. Σαμαρά διότι θα εξαφανιστεί πολιτικά και εκλογικά.

 Ο κ. Βενιζέλος την ερχόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται στην Πάτρα για να μιλήσει σε κομματική προσυνεδριακή εκδήλωση. Στο μεταξύ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται και πολλά οργανωτικά ζητήματα.

 Άρτεμις Παραδείσου
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS