Home » , , » Τρίτη ημέρα απεργίας στα δημόσια ΜΜΕ

Τρίτη ημέρα απεργίας στα δημόσια ΜΜΕ

Written By Αόρατος on 6 Φεβρουαρίου 2013 | 9:41 π.μ.

Νέα 24ωρη απεργία στα δημόσια ΜΜΕ κήρυξε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από ψηφίσματα των συνελεύσεων των συντακτών σε αυτά. Η νέα απεργία ξεκινά από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου και λήγει στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου.
Η απεργία αφορά τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, τους Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», «ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», καθώς και τον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ».

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μαζί με όλους τους δημοσιογράφους συνεχίζουν τον αγώνα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με κλιμακούμενες κινητοποιήσεις σε όλα τα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα» και καλεί όλους τους δημοσιογράφους σε συγκέντρωση, αύριο Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) «προκειμένου να συζητηθεί η κλιμάκωση και το περιεχόμενο του αγώνα».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS