Home » , , » Οικονομικοί εισαγγελείς καλούν κόμματα για τραπεζικά δάνεια

Οικονομικοί εισαγγελείς καλούν κόμματα για τραπεζικά δάνεια

Written By Αόρατος on 2 Φεβρουαρίου 2013 | 10:28 π.μ.

Στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ καλούνται να καταθέσουν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων, στις 18 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο έρευνας για τα δάνεια ύψους άνω των 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από τράπεζες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters το οποίο επικαλείται αξιωματούχους που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε ότι το κόμμα έχει κληθεί να καταθέσει, αλλά απέφυγε να σχολιάσει την υπόθεση. Από τη ΝΔ δεν υπήρξε απάντηση σε κλήση του ειδησεογραφικού πρακτορείου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εισαγγελείς εξετάζουν επίσης τα οικονομικά του ΚΚΕ.

Τραπεζικές πηγές με γνώση του θέματος, δήλωσαν στο Reuters ότι τα δύο κύρια κόμματα της συγκυβέρνησης χρωστούν από κοινού 232 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές τράπεζες και ότι ορισμένα εκ των δανείων αυτών παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην αποπληρωμή τους.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS