Home » , , , » "Έσπασε" η απεργία της ΠΝΟ. Κανονικά αναχωρούν τα πλοία

"Έσπασε" η απεργία της ΠΝΟ. Κανονικά αναχωρούν τα πλοία

Written By Αόρατος on 6 Φεβρουαρίου 2013 | 9:31 π.μ.

Με μια αστραπιαία επιχείρηση λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ και λιμενικοί περικύκλωσαν την περιφρούρηση των ναυτικών στο Blue Star 1 και παρατάχθηκαν απέναντί τους, χωρίς να δημιουργηθεί ένταση.

Στο λιμάνι παραμένουν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες ναυτικοί, συνδικαλιστές και φοιτητές, αλλά και ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ.
Σε διάφορες πύλες πάντως η φόρτωση των πλοίων διεξάγεται κανονικά, ενώ χωρίς προβλήματα καταπλέουν στο λιμάνι και πλοία που έχουν ξεκινήσει από διάφορα λιμάνια της χώρας.

Τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες τα οποία αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε3, φορτώνουν στην πύλη Ε1, απ΄όπου αναχωρούν και τα πλοία για τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επίταξη των απεργών μετά από 6 μέρες απεργίας. Οι απεργοί είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα πάρουν τα φύλλα επίταξης, ωστόσο αρκετοί από αυτούς τα παρέλαβαν.

Η επίταξη τέθηκε σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Η ΠΝΟ ανακοίνωσε την Τρίτη άρση της απεργίας σε όλα τα λιμάνια εκτός Αττικής, κάτι που σημαίνει ότι οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιούνταν μόνο στο λιμάνι του Πειραιά.

Εντός της ημέρας, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση των ναυτεργατών για να καθορίσουν τη στάση τους
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS