Home » , » Φρουρά Χρυσαυγίτη βουλευτή οι συλληφθέντες του Χαϊδαρίου

Φρουρά Χρυσαυγίτη βουλευτή οι συλληφθέντες του Χαϊδαρίου

Written By Αόρατος on 16 Φεβρουαρίου 2013 | 1:16 μ.μ.

Μέλη της άτυπης προσωπικής φρουράς βουλευτή της Χρυσής Αυγής φέρονται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι τα δύο άτομα από την Κόρινθο, που είχαν συλληφθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι έχοντας στην κατοχή τους ένα πιστόλι, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες και κουκούλες, ενώ το όχημα τους δεν είχε πινακίδες.
Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων μετά από εισαγγελική εντολή καθώς ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Δράκο, 27 ετών, και Λουκά Χαϊδά, 19 ετών. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας «οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν βραδινές ώρες της (05-02-2013) από αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής, με όχημα το οποίο δεν έφερε την πίσω κρατική πινακίδα κυκλοφορίας. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτούς βρέθηκαν :
 
Στην κατοχή του 27χρονου, ένα (1) πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ και ένας (1) σουγιάς
Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ, ένα (1) ζευγάρι γάντια και μία (1) κουκούλα τύπου full face
Στο χώρο αποσκευών του οχήματος δύο (2) κράνη μαύρου χρώματος.


 Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS