Home » » ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Written By Αόρατος on 22 Φεβρουαρίου 2013 | 1:04 μ.μ.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώνεται από νωρίς το πρωί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστή είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, ενώ κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως στο Χαΐδάρι και το Αιγάλεω έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική, θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες, ωστόσο από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 μποφόρ που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

πηγή:  naftemporiki.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS