Home » » Λαζάρ: Θα ήταν ντροπή...

Λαζάρ: Θα ήταν ντροπή...

Written By Αόρατος on 26 Ιανουαρίου 2013 | 12:29 μ.μ.

Για το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ και τη νίκη με 6-0 επί της Καλλιθέας μίλησε ο Κοστίν Λαζάρ που αναφέρθηκε και στον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Κοστίν Λαζάρ στη "SPORTDAY":
-Η πρόκριση ήρθε με ένα μεγάλο σκορ. Ήταν ένα ξέσπασμα για όλη την ομάδα;
 «Σίγουρα ήταν ένα ξέσπασμα. Ήταν λογικό αυτό που συνέβη, αλλά και θέμα τιμής. Διότι θα ήταν ντροπή να αποκλειστούμε από την Καλλιθέα, μια ομάδα με την οποία μας χωρίζει μία κατηγορία. Μας... πήγε το παιχνίδι, δώσαμε κι εμείς τον καλύτερο εαυτό μας και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σχετικά εύκολα. Εξάλλου, παρά τα τελευταία αποτελέσματα, παραμένουμε μια μεγάλη ομάδα, που μπορεί να αποδώσει και να σκοράρει».

 -Ηταν μεγάλη η πίεση για την πρόκριση;
 «Σίγουρα ήταν. Όμως μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά το Κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που μας απέμεινε. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να φθάσουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι το Κύπελλο και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Αν παίξουμε καλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μαζί με τα πλέι οφ, θα έχουμε και την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 -Γιατί η ομάδα έχει τόσες μεταπτώσεις στην απόδοσή της;
 «Είναι φυσιολογικό. Χρειάζεσαι χρόνο για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα. Χρόνο για να παρουσιάσεις μια σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άρα και λίγη παραπάνω υπομονή».
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS