Home » , , » ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Written By Αόρατος on 20 Ιανουαρίου 2013 | 9:23 π.μ.

Τη διευκρίνιση ότι η σύζυγός του είναι επιστημονική συνεργάτιδα του ευρωβουλευτή Ιωάννη Τσουκαλά έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταϊκούρας διευκρινίζει πως η σύζυγός του δεν είναι διορισμένη υπάλληλος της Βουλής αλλά επιστημονική συνεργάτιδα του ομότιμου καθηγητή και ευρωβουλευτή Ιωάννη Τσουκαλά.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, μετά τις ευρωεκλογές του 2009 εκλήθη από τον κ. Τσουκαλά να εργαστεί ως επιστημονικής του συνεργάτιδα.

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η σύζυγος του κ. Σταϊκούρα προκειμένου να εργαστεί δίπλα στον στον κ. Τσουκαλά άφησε την μέχρι τότε εργασία της σε ιδιωτική τράπεζα, ενώ διευκρινίζεται ότι με τη σύμφωνη γνώμη του ευρωβουλευτή θα υπηρετήσει τη θέση αυτή που κατέχει σήμερα μέχρι τη λήξη της θητείας του στην Ευρωβουλή.

πηγή: iefimerida.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS