Home » » Βλέπει φως!

Βλέπει φως!

Written By Αόρατος on 26 Ιανουαρίου 2013 | 10:06 μ.μ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε χωρίς ευκαιρία αλλά η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος ανέτρεψε (2-1) την κατάσταση (56' Πετρόπουλος, 81' Παυλής) και ανασαίνει!
 Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι αυτή που έκανε παιχνίδι. Οι Κιτρινόμαυροι έκλεβαν συνεχώς μπάλες καθώς ο ΟΦΗ δεν είχε συνοχή και έβγαινε σχετικά καλά μπροστά, όπου διαπιστωνόταν για ακόμη μία φορά ότι υπήρχε πρόβλημα στο να βγει η τελική πάσα.
Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, ευκαιρίες δημιουργήθηκαν. Το γεγονός ότι χάθηκαν, είτε λόγω απομάκρυνσης της άμυνας είτε λόγω κακού τελειώματος, είναι κάτι σαν... φυσιολογικό για τη φετινή ΑΕΚ, που δεν ησυχάζει αν δεν σπάσει τα νεύρα των οπαδών της... Οπως έγινε και τώρα καθώς στο 40', από το πουθενά, η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ! Κόρνερ, κεφαλιά του Σόουζα και 0-1 για τον ΟΦΗ, που ένα λεπτό πριν είχε φτάσει για πρώτη φορά ως την περιοχή του Κωνσταντόπουλου. Μία που έφτασε και μία που σκόραρε δηλαδή...!

 Η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας τα πατήματα της. Για την Ένωση ήταν πολύ θετικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έδειχνε να φοβάται πολύ το ματς παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ και στο 56' ο Πετρόπουλος με την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Τσουμάγκα, έκανε το 1-1 βάζοντας ξανά στη διεκδίκηση της νίκης τους Κιτρινόμαυρους.

 Η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν έπαιζε για τη νίκη, αυτή του Γιάννη Πετράκη για να μη χάσει και τα λεπτά περνούσαν με την Ένωση να έχει την υπεροχή και να πιέζει, χωρίς να κάνει ευκαιρίες πάντως. Με το χρόνο να πιέζει, πλέον, ο Λίνεν έριξε στο ματς τους Κατίδη και Παυλή αντί των Γκερέιρο και Φούντα γυρίζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1 και στο 81' στο ΟΑΚΑ πανηγύρισαν έξαλλα, όπως έξαλλοι πρέπει να είναι και οι Κρητικοί με το λάθος του Αγριμάκη.

 Ο Παυλής ήταν εκεί που έπρεπε για να πει «ευχαριστώ» για το δώρο του τερματοφύλακα του ΟΦΗ κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας στην ΑΕΚ μια πολύτιμη, από κάθε άποψη, νίκη!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS