Home » , , , » ΦΕΚ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ… ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

ΦΕΚ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ… ΒΕΡΟΛΙΝΟ!

Written By Αόρατος on 15 Ιανουαρίου 2013 | 11:15 π.μ.

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή την χώρα. Ακόμα και η υπογραφή προεδρικών διαταγμάτων από το εξωτερικό. Αυτό ακριβώς έγινε σε προεδρικό διάταγμα που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τρεις συναρμόδιους υπουργούς, αφού ως τόπος υπογραφής αναγράφεται το Βερολίνο και όχι η Αθήνα!
Σημειώνεται ότι τότε ο κ. Παπούλιας βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο, παρ’όλα αυτά προφανώς έκανε ένα … “διάλειμμα” για να υπογράψει το συγκεκριμένο ΦΕΚ για τους ψυκτικούς!

 Το προεδρικό διάταγμα αφορά στον καθορισμό βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και τις προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα. Πρόκειται για το ΦΕΚ Α’ 3 με ημερομηνία δημοσίευσης 8-1-2013.

Διαβάστε το ΦΕΚ εδώ

πηγή: enikos.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS