Home » , , » Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη... αρρώστια στο ΟΑΚΑ!

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη... αρρώστια στο ΟΑΚΑ!

Written By Αόρατος on 20 Ιανουαρίου 2013 | 9:11 π.μ.

Εικόνα για τον... ψυχίατρο. Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμαζαν Βύντρα, Σπυρόπουλο και Βαρδινογιάννη, το “τριφύλλι” προηγήθηκε του Πανθρακικού με τον Τοτσέ, αλλά... τιμωρήθηκε από τον Παπαδόπουλο (1-1). Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τους “πράσινους” που κινδύνεψαν στο τέλος ακόμα και με ήττα!
Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την κακή διαχείριση του ματς μετά το 1-0 του Τοτσέ στο 74΄και ο Παπαδόπουλος τον... τιμώρησε -για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα- με τον Πανθρακικό (1-1) να παίρνει βαθμό στο ΟΑΚΑ.

 Με την έναρξη του ματς, το ενδιαφέρον δεν πήγε στις προσπάθειες των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά στις αντιδράσεις της εξέδρας προς τον Λουκά Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός έγινε δέκτης των αποδοκιμασιών των λιγοστών φίλων της ομάδας, όποτε αυτός είχε την μπάλα στην κατοχή του. Μάλιστα, υπήρξε και κινητικότητα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ λόγω κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στους “πράσινους” οπαδούς (η μία πλευρά χειροκροτούσε τον Βύντρα και η άλλη τον γιούχαρε).

 Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τον Βαϊρουά. Οι θρακιώτες, που επιθετικά ήταν πολύ καλοί, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 14', σε μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου στον Μίνγκα. Το “τριφύλλι” ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, προσπάθησε να “χτυπήσει” από τα αριστερά με τον Μαυρία και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με πιο σημαντική αυτή του 18', με το άστοχο σουτ μέσα απ' την περιοχή του Ζεκά (αρνητικός πρωταγωνιστής ο Πορτογάλος στις περισσότερες φάσεις).

 Οι αργές κινήσεις των μεσοεπιθετικών του Παναθηναϊκού δεν βοήθησαν τους “πράσινους” να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το “τριφύλλι” πάντως ανέβασε στροφές μετά το 60' και έχασε κλασική ευκαιρία με τον Τοτσέ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ (64'). Ο Ισπανός πάντως “δικαιώθηκε” δέκα λεπτά αργότερα, ανοίγοντας το σκορ.

 Οι “πράσινοι” δεν διαχειρίστηκαν σωστά το τέρμα αυτό, ο Πανθρακικός πίεσε για την ισοφάριση στην συνέχεια και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 80'. ο έμπειρος επιθετικό όμως έμελλε να... χτυπήσει και σε αυτό τον αγώνα (όπως είχε κάνει στην Κομοτηνή) και στο 85' νίκησε τον Καρνέζη με δύσκολη κεφαλιά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (65’ Κουΐνσι), Τοτσέ.

Στον πάγκο: Καπίνο, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Καστσελάν, Λαδάκης (79’ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Βαϊρουά (67’ Μουνάφο), Λουσέρο, Παπαδόπουλος (88’ Κυβελίδης) .

Στον πάγκο: Βρονταράς, Καθάριος, Γωνιάδης, Πόπτσης.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS