Home » » Τραγικό ποδαρικό για την ΑΕΚ - Ηττα με 3-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Τραγικό ποδαρικό για την ΑΕΚ - Ηττα με 3-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Written By Αόρατος on 6 Ιανουαρίου 2013 | 11:07 π.μ.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε η ΑΕΚ στο 2013, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός από τη μεταγραφή του Πετρόπουλου και οι ελπίδες για βελτίωση της εικόνας της ομάδας δεν έπιασαν τόπο, αφού ο εκπληκτικός Αστέρας Τρίπολης την υπέταξε και σχεδόν τη διέσυρε.
Η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν ξεκίνησε με 4-3-3 και τα νέα αποκτήματα, Πετρόπουλο και Μητρόπουλο, κι έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία προηγούμενη, μάλιστα με γκολ του Κουτρουμπή στο 21'.

Οι αλλαγές του Σάκη Τσιώλη, ωστόσο, έδωσαν άλλα πνοή στον Αστέρα ο οποίος πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 36' ισοφάρισε με τον Ντε Μπλάσις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης κυριάρχησε στο παιχνίδι και εξέθεσε την τραγική άμυνα της ΑΕΚ άλλες δύο φορές, στο 65' με τον Ράγιος και το 71' με τον Περόνε, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ παραμένει στον βυθό της βαθμολογίας και πραγματικά γεννιούνται ερωτήματα για το πως μπορεί αυτή η ομάδα να σωθεί από τον υποβιβασμό.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας βρίσκεται μόνος τρίτος στην βαθμολογία και να βλέπει με άλλο μάτι τα play-offs.




Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS