Home » » ΔΑΝΕΙΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

ΔΑΝΕΙΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Written By Αόρατος on 29 Ιανουαρίου 2013 | 10:23 π.μ.

Μια απίστευτη περίπτωση δανείου 1 εκατ. ευρώ με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο σε πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, ο κ.Καρχιμάκης γράφει ότι πρώην υπουργός της ΝΔ πήρε το 2009 δάνειο 1 εκατ. ευρώ με σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25% από την Proton Bank (που αργότερα αγόρασε ο Λαυρεντιάδης) και με μόνη εγγύηση ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν κατονόμασε τον δανειολήπτη πρώην υπουργό της ΝΔ, επιφυλάχθηκε όμως ότι θα πει το όνομά του την Τρίτη.


Διαβάστε τι γράφει:

«Υπέρογκο δάνειο το 2009 πάνω από 1 εκατ. ευρω σε πρώην Υπουργό της Ν.Δ απο την Proton Bank με 1,25 τοις εκατό επιτόκιο συν 0,6 εισφορά του ν.128/75, και αποπληρωμή σε 111 μήνες.

Ποιος πρώην υπουργός της Ν.Δ αρχές του 2009 πήρε έγκριση πάνω από 1 εκατ. ευρω περίπου από την Proton Bank με αποπληρωμή σε 111 μήνες και με το σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25 τοις εκατό προκειμένου να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσιτικές του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς, με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα.

Κύριε κεντρικέ τραπεζίτη.

Θα μπορούσε άραγε ένας κοινός και επιβαρυμενος θνητος να δανειοδοτηθει με τέτοιους σκανδαλώδεις όρους;

Τι γνώμη λοιπόν έχετε για τα δάνεια αυτά ;

Είχαν υποπέσει άραγε στην αντίληψη σας;»

πηγή: iefimerida.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MagazinoS - All Rights Reserved
Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. MagazinoS